Inschrijven kraamhouders

.

Welkom! Heeft u interesse om als kraamhouder op kerstmarkt Westervoort te staan? Op deze pagina krijgt u informatie over de kramen en hoe u zichzelf kunt inschrijven. De kramen worden voor u klaargezet, de inrichting wordt gedaan door de kraamhouders.

Soorten kramen

U kunt kiezen tussen twee soorten kramen: de marktkraam of het Dickens Huisje.

Marktkraam op de Kerstmarkt Westervoort. Marktkraam is 4 meter breed, inclusief dak van zeil en lichtsnoer. Houten plank met jute als ondergrond. De kerstmarkt is in Westervoort op het Dorpsplein. Er zijn kraamhouders. Kerstverlichting, Kerst, markt, lichten, lichtjes, kerstverlichting, kerststukjes, planten, bloemen, kerststukken.

Marktkraam
 • Marktkraam
 • Incl. dak van zeil en lichtsnoer
 • Houten plank met jute als ondergrond
 • 4 meter breed
 • € 30,- excl. BTW.
.
.

Dickens Huisje op de Kerstmarkt Westervoort. Dickens Huisjes zijn 2.44 meter breed. Het is een huisje met dak en lichtsnoer en heeft een verkoopplank. Er zijn kraamhouders. Kerstverlichting, Kerst, markt, lichten, lichtjes, kerstverlichting, drank, likeur.

.

Dickens Huisje
 • Huisje incl. dak en lichtsnoer
 • Verkoopplank
 • 2,44 meter breed
 • € 30,- excl. BTW

Heeft u een voorkeur?

Het is mogelijk om uw voorkeur aan te geven waar u op de markt wil staan. Er wordt rekening gehouden met deze voorkeuren. We proberen dit te waarborgen, echter kunnen wij dit niet garanderen. Mocht u specifieke vragen of voorkeuren hebben kunt u dit aangeven in het vak opmerkingen in het inschrijfformulier. Geef uiterlijk vóór 5 december uw voorkeuren op, zodat hier rekening mee gehouden kan worden.

In verband met het Coronavirus staan alle kramen buiten. U kunt een 1e, 2e en 3e voorkeur aangeven van het kraamnummer in het inschrijfformulier. Deze nummers zijn zichtbaar op de plattegrond.  Aan de hand van uw te verkopen producten wordt er een indeling gemaakt. Wat u verkoopt wordt gevraagd bij uw inschrijving. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat er meerdere kramen naast elkaar staan met dezelfde te verkopen producten. Kijk op de plattegrond voor de nog vrije plaatsen (groene nummers).

Inrichten en afbreken

De marktkramen hebben planken met daarop jute, de Dickens Huisjes hebben een strakke verkoopplank. De kraamhouders zijn verantwoordelijk voor eigen aankleding en inrichting. Wij vragen de kraamhouders de kraam in kerstsfeer in te richten.

 • De kramen mogen ingericht worden vanaf: vrijdag 16 december 15:00 uur.
 • De kramen mogen worden afgebroken vanaf: vrijdag 16 december ná 21:00 uur.

Auto’s mogen het plein op tussen 15:00 uur en 16:00 uur om de spullen uit te laden en ná 21:00 uur om de overige spullen in te laden.

Gedurende de kerstmarkt is er een kerstman aanwezig. Wij vragen u om geen kerstman mee te nemen of rond te laten lopen.